1915 Çanakkale Köprüsü Ile Mesafe Ve Zamandan Tasarruf

Türkiye’deki karayolu ulasimi projelerini basarili bir sekilde takip ederek, güzergâh ve alt yapi çalismalarini bu yönde sekillendiren Pamukkale Turizm, Istanbul-Çanakkale seferlerinde 1915 Çanakkale Köprüsü’nü ilk günden itibaren kullanmaya basladi. Pamukkale Turizm Operasyon Müdürü Ahmet Dombaz, "Istanbul-Çanakkale arasi seferler daha önce 6 saat 30 dakika iken, Köprünün kullanimiyla 4 saat 30 dakikaya indi. 2 saat misafirlerimiz zaman kazanmis oldu" dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü Ile Mesafe Ve Zamandan Tasarruf
Pamukkale Turizm Operasyon Müdürü Ahmet Dombaz, “Pamukkale Turizm olarak sefer sürelerini, hareket saatlerini ve sefer rotalari planlarken, her zaman misafirlerimize kendi seyahat planlari için en avantajli seçenekleri sunabilmeye, ulasmak istedikleri varis noktalarina giden güzergahta alternatif sefer rotalari olusturmaya çalisiyoruz. ’Zaman kazandirma’ prensibimizden hareketle de Istanbul-Çanakkale arasi seferlerimizde daha önce sefer süresi 6 saat 30 dakika iken, Lâpseki ile Gelibolu ilçeleri arasina insa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün kullanilmasiyla sefer süresi 4 saat 30 dakikaya indi. Yolcularimiz 2 saat zaman kazanmis oldu. Ayrica sadece Istanbul-Çanakkale seferleri için degil, buna bagli olarak Istanbul-Küçükkuyu, Istanbul-Altinoluk gibi Istanbullu yolcularimiz tarafindan da çokça tercih edilen tatil beldelerinin de varis süresi böylece 6 saate kadar kisaldi. Önümüzdeki günlerde Ayvacik tünelinin tamamlanmasi ile birlikte Edremit, Akçay, Burhaniye gibi tatil beldelerine giden yolcularimiz da bu zaman tasarrufundan faydalanacaktir" dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün kitalararasi karayolu baglantisini saglamasiyla Tekirdag, Kirklareli gibi Trakya bölgesinde bulunan illere Çanakkale üzerinden giderek Izmir, Aydin, Mugla, Denizli gibi tüm Ege bölgesinde bulunan illerimize gerçeklestirdigimiz seferlerimizde de karsilikli olarak yolcularimiz 2 saat zaman kazanmis oldular. Özellikle bayramlar, yaz aylari ve tatil zamanlarinda feribot geçislerinde olusan bekleme sürelerini yasamadan rötarsiz, tam saatinde varis ile yolcularimizi sevdiklerine ulastirmaya devam ediyoruz. Karayolu ulasimindaki tüm gelismeleri elbette yolcularimizin seyahat konforlarini attirmak üzere yakindan takip ediyor ve çalismalarimizi bu gelismelere göre sekillendiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA