Kocaeli'de Tir Ile Isçi Servisi Çarpisti Açiklamasi 2'Si Agir 25 Yarali

Kocaeli’nin Dilovasi ilçesinde tir ile isçi servisinin çarpistigi kazada 2’si agir 25 kisi yaralandi. Kaza ani güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Kocaeli'de Tir Ile Isçi Servisi Çarpisti Açiklamasi 2'Si Agir 25 Yarali
Kaza, Kocaeli’nin Dilovasi ilçesi Gebze Kimya Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi Valiler Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürkan M. idaresindeki 41 CGG 471 plakali tir ile Ayhan Y. yönetimindeki 41 P 9821 plakali servis otobüsü çarpisti. Çarpismanin siddetiyle servis araci devrildi. Kazada serviste bulunan 25 kisi yaralandi. Kazayi görenler, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese çok sayida itfaiye, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan itfaiye ekipleri, otobüste sikisan yaralilari kurtarmak için çalisma baslatti. Ekipler tarafindan kurtarilan yaralilar, saglik ekiplerine teslim edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilar, tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldirildi. Yaralilardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.

“Ambulanslarin biri gitti biri geldi”

Kaza anini gördügünü ve hemen yaralilara yardim etmeye kostugunu söyleyen Mehmet Nergiz isimli vatandas, “Arabamla bu tarafa gidiyordum. Bir ses duydum. Otobüsün devrildigini gördüm. Hemen aracimi park ettim. Ondan sonra yaralilara yardim etmek için oraya gittim. 112’yi aradik bu arada. Yaralilari çikardik arabadan. Ambulanslar geldi, yaralilari hastaneye götürdü. Yaklasik 24 tane yarali vardi. Ambulanslarin biri gitti biri geldi. Yaralilari hastaneye kaldirdilar. Otobüsün altinda bir kisi kalmisti. Onu da forklift yardimiyla otobüsü kaldirarak yaraliyi aldik altindan. Jandarma, ambulans, itfaiye hepsi buradaydi. Biz de yardimci olduk. Allah’a sükürler olsun can kaybi olmadigini söylediler. Insallah hiçbirine bir sey olmaz” dedi.



Kazani ani kamerada

Öte yandan 25 kisinin yaralandigi kaza ani güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde tir ve otobüsün çarpistigi anlar yer aliyor.
Kaynak: İHA