Foça Eski Belediye Baskani Ahmet Nihat Dirim'e Gözyaslariyla Veda

Bir süredir rahatsiz olan ve yasamini yitiren Foça eski Belediyesi Baskani Ahmet Nihat Dirim, gözyaslariyla son yolculuguna ugurlandi.

Foça Eski Belediye Baskani Ahmet Nihat Dirim'e Gözyaslariyla Veda
Foça ilçesinin eski Belediye Baskani Ahmet Nihat Dirim, 63 yasinda kansere yenik düstü. 1989-1999 yillari arasinda belediye baskanligi görevinde bulunan eski baskanin ölümü, herkesi üzüntüye bogdu.

Eski baskan Ahmet Nihat Dirim için Foça Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlenirken, Dirim’in ögle namazina müteakip cenaze namazi kilindi.

“Seni unutmayacagiz halkçi baskan”

Namazin kilinmasinin ardindan vatandaslar, cenaze aracinin üzerinde “Seni unutmayacagiz halkçi baskan” ve “Foçalilar el ele Nihat Dirim ile” yazili pankartlarla mezarliga kadar yürüdü. Dirim’in naasi, sevenlerinin gözyaslari ve dualari arasinda Eski Foça Mezarligi’na defnedildi.

Cenaze törenine; Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, CHP Izmir Milletvekilleri Atilla Sertel ile Kamil Okyay Sindir, Izmir Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mustafa Özuslu, ilçe belediye baskanlari, Ahmet Nihat Dirim’in esi Öngör Dirim, çocuklari Yunus, Kerem ve Deniz Dirim, agabeyi Izmir Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Rasit Dirim ve çok sayida vatandas katildi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ise cenazeye çelenk gönderdi.
Kaynak: İHA