Is Insanlari Iftarda Bir Araya Geldi

Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasi, Nevsehir Ticaret Borsasi ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasi’nin iftarinda, ilin bürokratlari, siyasileri ve is insanlari bir araya geldi.

Is Insanlari Iftarda Bir Araya Geldi
Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasindaki iftar programina Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Ebubekir Gizligider’de katildi.

Iftar programina ayrica MHP Genel Baskan Yardimcisi Filiz Kiliç, Nevsehir Valisi Inci Sezel Becel, Nevsehir Milletvekili Mustafa Açikgöz, Nevsehir Milletvekili Faruk Sariaslan, Nevsehir Belediye Baskani Mehmet Savran, siyasi parti il baskanlari, Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani M. Arif Parmaksiz, Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Seyit Ince, Nevsehir Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Salas, Nevsehir Ticaret Borsasi Meclis Baskani Mehmet Havali, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Aydin, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Kemal Ögütlü, Nevsehir ESOB Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Pinarbasi ve meclis üyeleri ile birlikte çok sayida is insani katildi.

Iftar programinda bir konusma yapan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani M. Arif Parmaksiz, Nevsehir’deki sivil toplum kuruluslari temsilcilerinin ve Nevsehir’deki Bürokrat ve Siyasilerin bir arada olmasindan mutluluk duydugunu ifade etti.

Parmaksiz, “Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasi, Nevsehir Ticaret Borsasi ve Ürgüp Ticaret Odamiz ile ortaklasa gerçeklestirdigimiz bu programda Nevsehir’i bir araya getirdik. Bu birlik ve beraberligimiz daim olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA