Balikli'da Asfaltlama Çalismalari Basladi

Altieylül Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler Balikli Mahallesi’nde bulunan yollarda yogun bir asfaltlama ve yol iyilestirme çalismasina basladi.

Balikli'da Asfaltlama Çalismalari Basladi
Altieylül Belediyesi tarafindan kis ayi öncesi baslatilan asfaltlama, yol yapim ve yol iyilestirme çalismalarinda Altieylül genelinde birçok mahallede yollar asfaltlama çalismalari baslatildi. Ilçenin Evren Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Atatürk Caddesi, Karabekir Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Aydinlar Sokak, 103. Sokak, 118. Sokak, Lojmanlar Sokak, Atalar Caddesi, Ertugrul(Bayindir), Kozderegüven ve Balikli Mahallesi basta olmak üzere merkez-kirsal ayrimi yapmaksizin planlanan asfaltlama çalismalari ise tüm hiziyla devam ediyor.

Baskan Avci yakindan takip ediyor

Hava sartlarinin asfaltlama faaliyetlerine müsaade ettigi bu zamanlarda sicak asfalt dökümü ve yol iyilestirme çalismalari ile yagisli havalarda yasanabilecek olumsuzluklar en aza indirgenerek, vatandaslarin yasam konforunun arttirilmasi hedefleniyor. Son olarak Balikli Mahallesi’nde sürdürülen sicak asfalt döküm ve yol iyilestirme faaliyetleri ile yaklasik olarak 2 bin 500 - 3 bin metrelik bir alanda Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerce titiz bir çalisma yürütülüyor. Gerçeklestirilen çalismalari yakindan takip ettigini ifade eden Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci “Altieylül genelinde kis ayi öncesi baslatmis oldugumuz asfaltla çalismalarimiza tüm hizimizla devam ediyoruz. Yollarda gerçeklestirdigimiz asfaltlama çalismalarimiz ile kötü hava sartlari ile birlikte yasanabilecek olumsuzluklar ve muhtemel ulasim sorunlarinin önüne geçebilmek adina sahada bulunan ekiplerimiz titizlikle çalismalarini sürdürüyor” dedi.

Kaynak: İHA