(Özel) Balkondan Hirsizin Kafasina Tabak Yagdirdi, Hirsiz Böyle Kaçti

Bursa’da sahur vakti hirsizlar bir sokaktaki park halinde olan 50 bin lira degerindeki motosikleti çalmak istedi. Üst kattaki evinden durumu fark eden kadin, motosikleti götürmeye çalisan hirsizin kafasina tabak yagdirdi. Tabaklardan birisi hirsizin basina isabet ederken, zanli tam götürecegi esnada motosikleti birakip kaçti.

(Özel) Balkondan Hirsizin Kafasina Tabak Yagdirdi, Hirsiz Böyle Kaçti
Olay 6 Mart gecesi sehir merkezinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, evinin kapisinda bagli olan motosikleti çalmaya çalisan iki hirsizi gören motosiklet sahibi Ahmet Çagdas, alt ve üst katinda oturan ablasina ve akrabalarina seslendi. Gürültüyü duyan abla Gülay Çagdas, balkonda oturan kardesinin yanina gitti. Motosikletin bagli oldugu iki kilitten birini kiran, digerini kesemeden fark edilen iki hirsiz motosikleti götürmeye yeltendikleri anda kiz kardesi, eline geçirdigi tabak ve tencereyi hirsizlara firlatti.

Tabaklardan birinin hirsizin kafasina isabet etmesiyle hirsizlar motosikleti oldugu yere birakip kaçti. Asagiya inen Ahmet Çagdas ise hemen polise ihbarda bulundu. Kisa sürede olay yerine gelen ekipler güvenlik kameralarini inceleyip çalisma baslatti. Hirsizlarin motosikleti götürme çabalari ve kafasina tabak isabet ettigi o anlar isyerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Hirsizlari fark edip tabak firlatarak engelleyen Gülay Çagdas, "Gece dükkanimi kapattim eve gittim. Kardesim "Motoru çaliyorlar" diye bagirdi. Asagiya indik ve çalamadan kaçtiklarini gördük. Kiz kardesim yukaridan tabak atti. Attigi tabaklardan birinin isabet ettigini söyledi.

Kiz kardesim "bizim motora ne yapiyorsunuz? diye seslenince ’sana ne motor bizim’ demisler. "Diger kardesimi uyandirayim" derken, mahalleli ayaga kalkti. Iki zincirle bagli oldugu için birini koparmislar ama digerini kopartamadan kaçmislar. Polis çagirdik, kameralara baktik. Simdi ise güvenli bir alan yapamadigim için motoru dükkanin içine aliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA