4'Lü Bypass Ameliyatindan Çikti, Hekimler Yeni Yasini Kutladi

Alanya Egitim ve Arastirma Hastanesi Kardio Vasküler Cerrahi (KVC) Yogun Bakim Ünitesi’nde tedavi gören Senol Isirgan, 4’lü bypass ameliyati oldu. Isirgan’in ameliyat günü ayni zamanda dogum gününe denk gelmesi nedeniyle operasyonun ardindan hekimler yeni yasini da kutladi.

4'Lü Bypass Ameliyatindan Çikti, Hekimler Yeni Yasini Kutladi


Alanya Egitim ve Arastirma Hastanesi Kardio Vasküler Cerrahi (KVC) Yogun Bakim Ünitesi’nde tedavi gören Senol Isirgan, diyabete bagli koroner arter hastaligi nedeniyle kalp damar klinigine yatirildi. Yapilan tetkikler sonucunda sag ve sol kalp damarlarinin ileri derecede daraldigi saptanan Isirgan, 4’lü bypass ameliyatina alindi. Basarili geçen operasyonun ardindan KVC Yogun Bakimda tedavisi devam eden Isirgan’in dogum günü oldugunu ögrenen hekimler ve yogun bakim hemsireleri “1 nefeste 2 pasta” sloganiyla dogum gününü kutladi. 60. yasini hastanede kutlayan Isirgan, o anlarin kendisi için her zaman özel olarak kalacagini söyledi.

Yeniden dogmus gibi hissettigini söyleyen Isirgan, “Ilk defa böyle bir camiaya katildim. Yeniden dogmus gibi yeniden yas aldigimi hissettim. Hepsi melek gibi. Hiç böyle bir sey beklemiyordum. Hocam Özgür Akkaya, Oguz Karahan Bey’e ve hemsirelerimize tesekkür ederim. Iyi ki varlar” dedi.



Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmani Özgür Akkaya ve Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Doktor Oguz Karahan ise “Hastamizin dogum günü oldugunu duydugumuzda yeni yasina tek basina girmesini istemedik. Mutlu olduysa ne mutlu bizlere” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA