Baskanlar Çalisanlariyla Iftar Yemeginde Bulustu
Kusadasi Belediyesi’ne bagli Personel A.S ile Türk-Is’e bagli Belediye-Is Sendikasi arasinda imzalanan toplu is sözlesmesi töreni sonrasi, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ile Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, çalisanlariyla iftar sofrasinda bulustu.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tarafindan Kapali Pazar yerinde verilen iftar yemegine Kusadasi Belediyesi’ne bagli Personel A.S’de görev yapan isçiler ve aileleri katildi.
Iftarda, Baskan Özlem Çerçioglu ve Baskan Ömer Günel tarafindan yemek ikraminda bulunuldu. Baskanlar daha sonra isçiler ve aileleriyle ayni sofrayi paylasarak bir süre sohbet etti. CHP Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz, CHP Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek, belediye baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri ve Belediye Is Sendikasi Aydin Subesi yöneticilerinin de katildigi yemekte Ramazan ayinin bereketi kurulan iftar sofrasinda birlikte paylasildi.
