Tavas Anadolu Imam Hatip Lisesi Projesi Erasmus'a Kabul Edilen Tek IHL Oldu

DENIZLI – Denizli Tavas Anadolu Imam Hatip Lisesi, 2021 Erasmus’a basvuran 393 projeden destek almaya hak kazanan 11 okul arasinda tek IHL olarak büyük bir basariya imza atti.

Tavas Anadolu Imam Hatip Lisesi Projesi Erasmus'a Kabul Edilen Tek IHL Oldu


Denizli Tavas Anadolu Imam Hatip Lisesi, 2021 yilinda ülke genelinde Erasmus’a basvuran 393 proje arasinda, projesi kabul edilerek destek almaya hak kazanan 11 okuldan birisi oldu. Türkiye’de projesi kabul edilen tek Imam Hatip Lisesi (IHL) olan Denizli Tavas AIHL, bu yönüyle de önemli bir basariya imza atmayi basardi.

2022 yilinda da hazirladigi projelerle zirvede yer alan Tavas AIHL, yaz aylarinda Italya ve Ispanya’ya proje ziyaretleri yapacak. Ayrica ‘Evliya Çelebi’ programi ile Sivas Imam Hatip Lisesi ile paydas olan Tavas AIHL, projenin koordinatör okulu olarak Mayis ayinda karsilikli çalisma ziyaretlerinde bulunacak. 15 ögretmen, 55 lise ve 45 ortaokul ögrencinden olusan proje ekibiyle basarili çalismalarina devam eden Tavas AIHL’in 7 ögretmen ile 15 ögrencisi, yurt disi ve yurt içi program ve de proje çalismalarinda yer alacak.
Kaynak: İHA