Içisleri Bakan Yardimcisi Çatakli'nin Bitlis Ziyareti

Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli, Bitlis’e bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldi.

Içisleri Bakan Yardimcisi Çatakli'nin Bitlis Ziyareti


Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bitlis’e gelen Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli’yi, Vali Oktay Çagatay ve protokol üyeleri karsiladi. Çatakli ilk olarak Ahlat ilçesini ziyaret etti. Ahlat Belediyesini ziyaret eden Çatakli belediye çalisanlarina çalismalarinda kolayliklar dileyerek Ahlat Belediye Baskani Abdulalim Mümtaz Çoban’dan yapilan çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

Ahlat ziyaretlerinde Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli’ya Vali Oktay Çagatay, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ibrahim Güven, Vali Yardimcisi Ahlat Kaymakami Vekili Furkan Seyman, Il Emniyet Müdürü Celal Özcan, Ahlat Belediye Baskani Abdulalim Mümtaz Çoban, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Dogan Yorulmaz, Il Göç Idaresi Müdürü Firat Güres ve Ilçe Jandarma Komutani ile Emniyet Müdürü eslik etti.

Ahlat ilçemizdeki ziyaretleri sona eren Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli buradan Güroymak ilçesine geçti.

Güroymak Belediye binasinda Güroymak Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ramazan Can Kaloglu ve belediye çalisanlari tarafindan karsilanan Çatakli, birim amirleri ve ilçe kolluk amirleri ile ayri ayri toplanti gerçeklestirerek ilçe genelinde yapilan hizmetler ve asayis konulari hakkinda bilgiler aldi.

Güroymak ilçesinde Bitlis programi sona eren Çatakli Bitlis’ten ayrilarak Van’a hareket etti.
Kaynak: İHA