Küçükçekmece'de IETT Otobüsü Alevler Içinde Kaldi

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi’nde seyir halindeki bir IETT otobüsünde yangin çikti. Durumu fark eden soför yolculari tahliye ederken, yangin yoldan geçen mikser aracinin yardimiyla söndürüldü.

Küçükçekmece'de IETT Otobüsü Alevler Içinde Kaldi
Olay, aksam saatlerinde Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Ikitelli Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, caddede seyir halinde olan Habip Aslan kontrolündeki 34 BA 0127 plakali IETT otobüsünün motor kisminda henüz bilinmeyen nedenle yangin çikti. Durumu fark eden soför, otobüsü saga çekerek yolculari tahliye etti. O esnada yoldan geçen mikser araci ve diger araç sürücüleri de yangina müdahale etti. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, otobüste yaptiklari sogutma çalismalarinin ardindan yanginin çikis nedeniyle ilgili inceleme baslatti.

“Yangin tüpünü aldim, müdahale ettim”

Yanginla ilgili konusan otobüs soförü Habip Aslan, “Viraji dönüyordum. Aynadan baktim duman çikiyor. Hemen saga çektim. Yolculari tahliye ettim. Yangin tüpünü aldim, müdahale ettim. Hiçbir yolcuya bir sey olmadi. O sirada mikser araci geçiyordu. Yangini söndürmek için çevredeki vatandaslarla birlikte yardim etti” dedi.

Kaynak: İHA