Bursa'da Feci Kaza Açiklamasi 2 Kisi Sikistiklari Kamyonda Yanarak Can Verdiler

Bursa’da kontrolden çikan kamyon bariyerleri asarak trafik levhasina çarpti. Alev alan kamyondan 2 kisi firlayarak agir yaralanirken 2 kisi ise araç içinde yanarak feci sekilde hayatini kaybetti.

Bursa'da Feci Kaza Açiklamasi 2 Kisi Sikistiklari Kamyonda Yanarak Can Verdiler
Kaza, 06.30 siralarinda Istanbul-Bursa-Izmir otoyolu Doganköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Faruk Erkoyuncu idaresindeki et yüklü 34 NGG 57 plakali kamyon, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yol kenarindaki bariyerlere çarpti, daha sonra bariyerleri asan kamyon trafik tabelalarinin diregine çarparak alev aldi. Çarpmanin etkisiyle sürücü Ömer Faruk Erkoyuncu ve yaninda bulunan Murat Kalbayir yola uçtu. Kamyonun yatak kisminda bulunan Selahattin Kanay ve Erkin Seydanur ise alev alan kamyonun içerisinde sikisti. Kazayi gören diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipleri baska bir kazanin yasanmamasi için yolda güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleri alev topuna dönen kamyona müdahale etti. Itfaiye ekipleri yanan kamyona yaklasik yarim saat müdahale sonucu söndürdü.

2 Kisi Yanarak Feci Sekilde Hayatini Kaybetti

Çarpismanin etkisiyle yola firlayan Murat Kalbayir ve Ömer Faruk Erkoyuncu’ya saglik ekipleri olay yerinde yaptigi ilk müdahalelerin ardindan Bursa Sehir Hastanesi’ne kaldirildi. Alev alan kamyonun içinde sikisarak çikmayi basaramayan Erkin Seydanur ve Selahattin Kanay ise yanarak feci sekilde hayatlarini kaybettiler. Yanarak kamyon içinde hayatlarini kaybeden Kanay ve Seydanur’un cansiz bedeni, nöbetçi Cumhuriyet Savcisinin yaptigi incelemenin ardindan Bursa Adli Tip Kurumu Morgu’na kaldirildi. Yola firlayarak yaralanan 2 kisinin ise durumlarinin agir oldugu ögrenildi.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA