Parkta Dayak Kamerada Açiklamasi 'Kapisalim Mi' Deyip Feci Sekilde Dövdü

Çaglayan’da bir genç, parkta arkadasi tarafindan feci sekilde dövüldü. Gencin tekme ve yumruklarla darp edilerek çiglik çigliga kaldigi dehset anlari kameralara yansirken, görüntüleri izleyen babanin sikayeti üzerine saldirgan Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalandi.

Parkta Dayak Kamerada Açiklamasi 'Kapisalim Mi' Deyip Feci Sekilde Dövdü
Kagithane Çaglayan’da geçtigimiz ay bir pakta meydana gelen olayda Rojhat K. (16), arkadasiyla sohbet eden Yakup Y.’nin (15) yanina geldi. K. ardindan Y.’ya “teke tek kapisalim mi” diyerek onunla kavga etmek istedigini söyledi.

K., Y.’nin kendisine “Ben sana vuramam” demesine ragmen saldirmaya basladi.

Çevredeki gençlerin sakinlestirme çabalarina ragmen durmayan Rojhat K., yerde oturan Y.’yi, “kalk ayaga” diyerek kolundan tutarak ayaga kaldirdi. Yakup Y. “Ben vuramam sana, sende vuramazsin” dedigi sirada Rojhat K. gencin ayaklarina vurarak yere düsürüp tekme ve yumruk atmaya basladi.



“Ben sana vuramam” diyen genci öldüresiye dövdü

Yere düsen Yakup Y.’ye küfürler savurup öldüresiye döven Rojhat K., daha sonra ise sürükleyip çimlerin üzerine attiktan sonra tisörtünü yirtti. K. yerde yatip karsilik vermeyen Y.’ye dakikalarca tekme ve yumruklar atarken, diger arkadaslari ise o anlari cep telefonuyla kayda aldi. Bir süre sonra saldirgan Rojhat K. arkadaslarini da alarak olay yerinden ayrildi. Dehset anlari ise kameralara saniye saniye yansidi.

Kagithane polisi saldirgani kiskivrak yakaladi

Olayin ardindan mahalledeki arkadaslarindan oglunun darp edildigi videoyu izleyen baba Ismet Y. gördükleri karsisinda saskina döndü. Videoyu alan baba, emniyete giderek Rojhat K. hakkinda sikayetçi oldu. Olayla ilgili çalisma baslatan Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, “kasten yaralama”, “gasp”, “uyusturucu madde kullanmak” ve “atesli silahlar kanununa muhalefet” suçlarindan kaydi bulunan Rojhat K.’yi yakalamak için çalisma baslatti.

Saldirgan adli kontrolle serbest kaldi

Yapilan çalismalar sonucunda Rojhat K. kisa sürede yakalandi. Gözaltina alinarak emniyete götürülen Rojhat K. sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA