Çekmeköy'de E-KPSS Kurslari Egitime Basladi

Çekmeköy Belediyesi Engelsiz Yasam Merkezi’nde açilan E-KPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sinavi) kurslari basladi. Kursiyerlere uzman ögretmen kadrosuyla dersler, hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak veriliyor.

Çekmeköy'de E-KPSS Kurslari Egitime Basladi


Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’ne insa ettigi ve içerisinde birçok hizmetin verildigi Engelsiz Yasam Merkezi’nde yeni bir proje daha hayata geçti. Özel gereksinimi bireyler için hayatin her alaninda dokunan projelerle hizmet veren engelsiz yasam merkezinde açilan Engelli Kamu Personeli Seçme Sinavi kursunda egitimler basladi.

Türkçe, matematik, tarih, cografya ve vatandaslik derslerinin verildigi kursta; alaninda uzman egitim kadrosu görev aliyor. Derslere katilan ögrencilere ders dokümanlari ise ücretsiz olarak teslim ediliyor.

Dersler Web Tv üzerinden yayinlaniyor

E-KPSS kursuna katilamayan ögrenciler; dersleri belediye Web Tv üzerinden izleyebilecekler. Hafta içi her gün saat 19.00’da baslayacak yayinlara Türkiye’nin her yerinden www.cekmekoybelediyesi.tv adresinden ve www.cekmekoy.bel.tr adresinde yer alan Çekmeköy Web Tv sekmesinden ulasilabilecek.

“E-KPSS kursumuza uzman ögretmen kadromuzla basladik”

Engelsiz Yasam Merkezi Müdürü Gani Köroglu “Çekmeköy Belediyesi Engelsiz Yasam Merkezi olarak bugün yeni bir hizmeti daha özel gereksinimli dezavantajli vatandaslarimiz için baslatiyoruz. Kursumuz Çekmeköy Belediyesi Engelsiz Yasam Merkezi’nde yüz yüze hizmet veriyor. Derslerimiz Çekmeköy WEB TV üzerinden canli yayinlanacaktir. E-KPSS kursumuza uzman ögretmen kadromuzla bugün basladik. Engel durumu elvermeyen, gelemeyecek olan kursiyerlerimiz ile çevrimiçi Çekmeköy WEB TV’den her gün saat 19.00’da katilabilecekler. Ayrica bu hizmetimize Türkiye’nin her yerinden vatandaslarimiz yine Çekmeköy WEB TV üzerinden faydalanabilecek” dedi.



“Hedeflerimiz ve kariyerimiz için bize güzel imkan sagliyorlar”

Kursa katilan kursiyerlerden Erhan Adiyamanli, “Öncelikle bu programi yapan herkese tesekkür ederim. Hedeflerimiz ve kariyerimiz için bize güzel imkan sagliyorlar. Ögretmenlerimizden müdürlerimizden hepsinden memnunuz. Burada KPSS için ders aliyoruz, 24 Nisan’da sinavimiz var. Imkanlar çok iyi hepsinden Allah razi olsun” diye konustu.



“Ücretsiz kurs ve doküman destegi için Çekmeköy Belediye’mize tesekkür ederiz”

Kursiyerlerden Neriman Çataloglu ise “Öncelikle Belediyemize böyle bir imkan sundugu için çok tesekkür ederiz. Eksik konularimiz vardi, Belediyemizin destegiyle hocalarimiz çok yardimci oldu. Kursumuz ücretsiz ve çok memnunuz. Hocalarimiz çok iyi, anlamadigimiz konulari tekrar ediyorlar, bizlere yardimci oluyorlar. Ücretsiz kurs ve doküman destegi için Çekmeköy Belediyemize tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA