Baskan Yildizkaya'dan Memura Ve Sözlesmeli Personele Sosyal Denge Destegi

Polatli Belediyesi ve Türk Yerel Hizmet Sendikasi (TYHS) arasinda imzalanan Sosyal Denge Sözlesmesi ile Polatli Belediyesi’nde görev yapan memur ve sözlesmeli personelin maaslarinda 500 Türk lirasi iyilestirme yapildi.

Baskan Yildizkaya'dan Memura Ve Sözlesmeli Personele Sosyal Denge Destegi
Polatli Belediyesi’nde görev yapan memurlara enflasyon artisi ve hayat pahaliligi karsisinda destek olmak amaciyla harekete geçen Polatli Belediyesi, memur ve sözlesmeli personel maaslarinda 500 Türk lirasi iyilestirme yapti. Polatli Belediye Baskani Mürsel Yildizkaya konuya iliskin açiklamasinda, “Imkanlarimiz ölçüsünde çalisma arkadaslarimizin, personellerimizin yaninda olmaya gayret gösteriyoruz. Tüm memur arkadaslarimizin maaslarinda iyilestirme yapmak amaciyla Türk Yerel Hizmet Sendikamiz ile birlikte Sosyal Denge Sözlesmesi’ne imza attik. Bu anlamli çalismada emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Sosyal Denge Sözlesmemizin hayirli ve ugurlu olmasi dileklerimle tüm memur arkadaslarimiza iyi çalismalar diliyorum” dedi.



”Tüm memurlarimiz adina belediye baskanimiza tesekkür ediyorum”

Memur maaslarina 500 Türk lirasi ilave katki sunacak olan Sosyal Denge Sözlesmesi, Polatli Belediye Baskanligi’nda Belediye Baskani Yildizkaya, Türk Yerel Hizmet Sen Ankara Sube Baskani Ergün Demir ve Türk Yerel Hizmet Sen Polatli Temsilcisi Ahmet Soner Yilmaz’in katildigi törenle imzalandi. Imza töreninin ardindan açiklamada bulunan Türk Yerel Hizmet Sen Polatli Temsilcisi Yilmaz, “Belediye Baskanimiz Yildizkaya’nin çalisan memurlarimizin ve sözlesmeli personellerimizin ekonomik durumlarina katki saglamak amaciyla hayata geçirdigi sosyal denge desteginin çok kiymetli oldugunu düsünüyoruz. Elindeki imkanlar ölçüsünde memurlarimizin ekonomik durumlarinin iyilestirilmesi noktasinda verdigi destek dolayisiyla Türk Yerel Hizmet Sen ve belediyede memur olarak çalisan tüm arkadaslarimiz adina Belediye Baskanimiz Yildizkaya’ya tesekkür ediyor, hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA