Nazilli Belediyesi Ekipleri Saha Çalismalarina Hiz Verdi

Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan Aydogdu Mahallesi 364 ve 79 Sokak’ta yürütülen yol yenileme, bakim ve onarim çalismalarinda sona gelindi.

Nazilli Belediyesi Ekipleri Saha Çalismalarina Hiz Verdi


Nazilli ilçesi Aydogdu Mahallesi 364 ve 79 sokakta gerçeklestirilen çalismalar çerçevesinde bina önlerinde görüntü kirliligine neden olan beton yapilar yikildi. Alanin stabilizasyon, bordür ve kaldirim yenilemesi yapan ekipler, yaklasik bin 500 metrekare alanda parke tasi dösemesi gerçeklestirdi.

Aydogdu Mahallesi’nde yürütülen çalismalardan büyük memnuniyet duydugunu dile getiren Mahalle Muhtari Ümit Öncü, “364 Sokak’ta 85 metre uzunluk ve 8 metre genislikte, 79 Sokak’ta ise 80 metre uzunluk ve 6 metre genislikte yollarimiz yapildi. Belediye Baskanimiz Kürsat Engin Özcan ve ekibine sahsim ve mahallem adina tesekkür ediyorum. Mahallemizin pek çok eksigi vardi. Baskanimiz mahallemize geldi incelemelerini yapti ve hizlica ekibini gönderdi. Sokaklarimizda evlerin önünde trafigi engelleyen alanlar mevcuttu. Hepsi bir bir tespit edilerek is makinalari ile yikildi ve mahallemize yakisir yollar kazandirildi. Allah hepsinden razi olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA