Anne Baba Ve Çocuk Merkezi'nde Yeni Yil Coskusu Yasandi

Kusadasi Belediyesi tarafindan çocuklarin kisisel gelisimlerine ve ebeveynlerin bilinçlenme sürecine katkida bulunmak amaciyla Ikiçesmelik Mahallesi’nde kente kazandirilan ’Anne-Baba Çocuk Merkezi’nde’ yeni yil partisi düzenlendi. Kusadasi Belediye Baskan Vekili ve Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan ile Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari’nin de katildigi etkinlikte minikler gönüllerince eglendi.

Anne Baba Ve Çocuk Merkezi'nde Yeni Yil Coskusu Yasandi


Cafer Kotan Parki’ndaki Güler Aydin Sosyal Tesisinde, Kusadasi Belediyesi tarafindan açilan Anne-Baba Çocuk Merkezi’nde düzenlenen bir yilbasi partisiyle çocuklar ve aileleri yeni yila merhaba dedi.

Animatörler esliginde dans eden minik ögrencilere Kusadasi Belediyesi tarafindan hazirlanan hediyeler dagitildi. Etkinligin bitiminde Belediye Baskan Vekili Oguzhan Turan ve Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari tarafindan merkezin açilisindan bu yana düzenlenen egitim ve etkinliklere düzenli katilim saglayan minik ögrencilere katilim belgesi verildi.

Belediye Baskan Vekili Oguzhan Turan Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’in selamlarini ve yeni yil için temennilerini minik ögrencilere iletti. Ardindan ögrenciler ve aileleri ile birlikte pasta kesildi.
Kaynak: İHA