ABB'den Etimesgut'a Yeni Aile Yasam Merkezi Projesi

Ankara Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi Etimesgut ilçesi Yapracik Mahallesi’ne yeni bir Aile Yasam Merkezi yapiyor. Temeli atilan merkez insaat çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan havuz alanlarindan spor merkezlerine, sanat ve müzik atölyelerinden etüt alanlarina kadar birçok faaliyet alaniyla hizmet verecek.

ABB'den Etimesgut'a Yeni Aile Yasam Merkezi Projesi
ABB Baskentlilerin sosyal faaliyetlerde bulunabilmesi, spor yaparak saglikli yasam sürmesi ve mesleki kurslara katilarak el becerilerini gelistirmesi amaciyla Baskente yeni Aile Yasam Merkezleri kazandirmaya devam ediyor.

Fen Isleri Daire Baskanligi Etimesgut’a kazandirilacak yeni Aile Yasam Merkezi’nin temelini atti. Merkezin insaat çalismalarinin kisa sürede tamamlanmasi ve hizmete açilmasi hedefleniyor.

7’den 70’e herkese hizmet verecek

53 milyon 900 bin TL sözlesme bedeli ile Etimesgut ilçesi Yapracik Mahallesi’ne yapilan merkez; kadin ve erkek havuz alanindan kütüphaneye, fitnesstan yogaya, spor merkezinden etüt ve çalisma alanlarina, egitim, sanat ve müzik atölyelerinden kafeterya ve otoparka kadar birçok faaliyet alaniyla 7’den 70’e herkese hizmet verecek.

Fen Isleri Daire Baskanligi ekiplerinin hizla sürdürdügü insaat çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan vatandaslar merkezden ücretsiz olarak yararlanabilecek.
Kaynak: İHA