Deniz Tutkunlari Ve Mavi Vatan Hayranlari Için Yeni Yil Hediyeleri Hazir

Aralik ayi ile birlikte birçok kisiyi yilbasi heyecani sararken, Su Üstünde Blogu, deniz tutkunlari ve mavi vatan hayranlari için yeni yil hediye alternatifleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Deniz Tutkunlari Ve Mavi Vatan Hayranlari Için Yeni Yil Hediyeleri Hazir
Yen yilin baslamasina günler kala Su Üstünde Blogu birbirinden güzel hediyelik esyalar hazirladigini duyurdu. Su Üstünde Magazasi yetkilisi Kenan Yalçin, “Eger hediye alacaginiz kisi veya kisiler deniz sevdalisi biriyse tam size göre yilbasi hediyesi önerilerimiz bulunuyor” diyerek vatandaslari Su Üstünde magazalarini veya web sitesini ziyaret etmeye davet etti.

"Her zevke ve tarza uygun seçenekler bulunuyor"

Yilbasi için hediye seçimi yaparken tercih edebilecek ürünler hediyeleri göndermek istenilen kisilere göre degisiklik gösterebildigini belirten Yalçin, "Hediyelerinizle mutlu etmek istediginiz herkese uygun hediye alternatiflerini Su Üstünde web sitemiz ve magazalarimizda bulabilirsiniz. Sevgiliye yilbasi hediyesi almak istediginizde deniz temali taki ve pelus oyuncak çesitlerimiz de var. Deniz temali kar küresi ve müzik kutusu gibi romantik hediyeler tercih edenler için de seçeneklerimiz var. Aile bireyleriniz için deniz temali dekoratif ürünleri hediye alarak her zaman hatirlanacak bir aniya dönüstürebilir, kullanisli birçok ürünün bir araya getirerek olusturdugumuz Su Üstünde hediye paketleri ile arkadaslariniza yeni yil sürprizleri yapabilirsiniz. Su üstünde hediyelik esya sayfamizda yilbasi hediye seçeneklerini bulabilirsiniz" diye konustu.

"Hediye önerilerinin basinda gemi model ve maketleri geliyor"

Hediye önerilerinin basinda gemi model ve maketlerinin bulundugunu belirten Yalçin sunlari sunlari aktardi: "Tüm sevdikleriniz için satin alabileceginiz deniz temali, uygun fiyatli yilbasi hediyeleri içerisinde denizlere tutkuyla bagli olan kisilere hediye önerimizin basinda gemi model ve maketleri geliyor. Su Üstünde sitesindeki gemi maketleri bölümüzde birbirinden farki çesitlerde yüzlerce farkli modelde gemi maketlerimizi bulabilir ve inceleyebilirsiniz. Deniz tutkunu baba, es, erkek arkadas veya abiye hediye edilebilecek diger bir hediye önerimiz ise her biri essiz ve degerli olan, hediye edilene ne kadar degerli oldugunu hissettirecek gerçek gemilerden sökülen gemi söküm ürünleridir. Bu ürünler gemilerde gemi ömrü boyunca kullanilan ve sonrasinda gemi söküm sirasinda Su Üstünde ekibi tarafindan dikkatlice sökülerek gerekli renovasyon ve tadilattan geçirilerek dekoratif bir esyaya döndürülen ürünlerdir. Her ürün sinirli sayida ve kendine has özelliklerdedir. Hem sik bir hediye hem de islevsel bir ürün ariyorsaniz pusula, anahtarlik ve saat gibi ürünlerimizi hediye olarak öneririz. Islevsel ürünlerde ürünü her kullandiginda aklina sizin gelmesini saglayarak sevginizi ve dostlugunuzu uzun yillar taze kalmasina katkida bulunabilirsiniz. Is arkadaslariniza, sirket hediyesi olarak deniz temali ajanda, kalem, termos, kupa bardak, bez çanta, el feneri ve Su Üstünde kitap setini yilbasi hediyesi kutusu yapabilir isterseniz bu hediye kutularinin hazir halini Su Üstünde sitesinden veya magazasindan inceleyebilirsiniz. Klasik hediyeler yerine deniz temali hediyeler ile sevdiklerinizi sasirtarak mutlu etmek artik Su Üstünde ile mümkün" diyerek ürünlerin su üstünde blogunun internet sitesinden de görülebildigini söyledi.

Kaynak: İHA