Zehir Tacirlerine Koçbasiyla Gece Operasyonu Açiklamasi Tuvaletten Uyusturucu Çikti

Kirikkale’de uyusturucu saticilarina yönelik düzenlenen es zamanli gece operasyonunda gözaltina alinan 7 süpheliden 2’si tutuklandi. Kapiyi koçbasiyla kirarak eve giren polis, tuvalet deliginde bir miktar uyusturucu madde buldu.

Zehir Tacirlerine Koçbasiyla Gece Operasyonu Açiklamasi Tuvaletten Uyusturucu Çikti
Kirikkale Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekiplerince, kentte uyusturucu madde ticareti yapan ve kullanan sahislara yönelik çalismalar sürüyor. Polis ekipleri tarafindan yapilan 2 aylik teknik ve fiziki takip neticesinde, B.G. ve S.C.D. isimli sahislarin uyusturucu madde sattigi tespit edildi. Savciliktan alinan arama kararinin ardindan polis, 2 süpheli sahsin ikamet ettigi evlere es zamanli operasyon düzenledi.

Kapiyi koçbasiyla kirarak eve giren polis, narkotik köpegi ile arama yapti. Tuvalet deligine atilan bir miktar uyusturucu madde ise polis ekiplerinin dikkatinden kaçmadi.

Operasyonda gözaltina alinan 5 süpheli sahis, yapilan islemlerin ardindan savcilik karariyla emniyetten serbest birakilirken, adliyeye sevk edilen B.G. ve S.C.D., çikarildiklari nöbetçi mahkemece "uyusturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA