Kontrolden Çikan Lüks Otomobil Aydinlatma Diregine Böyle Çarpti

İçel’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi lüks otomobil aydinlatma diregine çarpti, kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Kontrolden Çikan Lüks Otomobil Aydinlatma Diregine Böyle Çarpti
Sürücünün koltugunda sikistigi trafik kazasinda, önce otomobilin ezilen kapisini polis ve vatandaslar asilip çekerek açti, ardindan sürücü itfaiye ve saglik ekibinin ugraslariyla sikistigi yerden kurtarildi. Otomobilin yoldan çikip refüjdeki aydinlatma diregine çarpma ani ise çevredeki bir güvenlik kamerasina yansidi.

Alinan bilgiye göre kaza Erdemli ilçesine bagli Limonlu Mahallesinde İçel-Antalya D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Mahmut S. yönetimindeki 34 ECN 999 plakali otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikip refüjdeki aydinlatma diregine vurdu. Sonra da karayolunun dinlenme alanini sinirlayan kaldirimin üzerine çikti. Otomobilin hava yastiklari açildiysa da sürücü bulundugu yerde sikisti.

Mahalle sakinlerinin bildirmesiyle 112 acil çagri merkezinden kaza yerine güvenlik güçleri ile itfaiye ve saglik ekibi yönlendirildi. Olay yerine ulasan polis ve vatandaslar otomobilin ezilip sikisan kapisini asilip çekerek açti. Saglik ve itfaiye ekipleri ise sikisan sürücüyü bulundugu yerden kurtararak, sedyeye aldi. Yarali Mahmut S. tedavisi yapilmak üzere Erdemli Devlet Hastanesi acil servisine kaldirildi.

Vatandaslar çagri merkezine haber vermelerinin ardindan tüm ekiplerin kaza yerine 5 dakika içinde ulastigini belirterek, tesekkür ettiler.

Kazayi gören vatandaslardan bazilari otomobilin isikli kavsaktan geçtikten sonra orta refüjde aydinlatma diregine çarptigini ifade ederek, sürücüye saglik ekibi tarafindan müdahale edildigini dile getirdi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Öte yandan kaza ani yolu gören bir güvenlik kamerasina anbean yansidi. Görüntüde kontrolü kaybolan otomobil refüje çikip aydinlatma diregine vuruyor, çarpmanin siddetiyle aydinlatma diregindeki isiklar sönüyor.

Güvenlik ekiplerinin kaza ile ilgili incelemesi ise sürüyor.
Kaynak: İHA