Kavsakta Çarpisan Otomobillerden Biri Takla Atti Açiklamasi 2 Yarali

Denizli‘nin Sarayköy ilçesinde kavsakta çarpisan araçlardan biri orta refüje, digeri ise taklalar atarak yola savruldu. Büyük maddi hasarin meydana geldigi kazada 2 kisi yaralandi.

Kavsakta Çarpisan Otomobillerden Biri Takla Atti Açiklamasi 2 Yarali


Kaza, Sarayköy ilçesine bagli Beylerbeyi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; S.E. idaresindeki 34 KH 4245 otomobil, K.Ç,. hakimiyetindeki araçla çarpisti. Çarpismanin etkisiyle her iki otomobilde, sürücülerinin yönetiminden çikti. Kontrolden çikan S.E.’nin otomobili orta refüje çikarken, K.C.’nin ise taklalar atarak yolda ters vaziyette yatti. Kazayi gören diger sürücüler, 112 Acil Çagri Merkezi’nden yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye Jandarma, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekibi, yarali iki sürücüye ilk müdahaleyi yaptiktan sonra hastaneye kaldirdi. Kaza yerine hizla giden Sarayköy itfaiyesi ise olay yerinde olusabilecek olumsuzluklara karsi tedbir aldi. Maddi hasarin meydana geldigi araçlar çekici yardimiyla yoldan kaldirilirken, kazayla ilgili de sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA