AK Parti Sözcüsü Çelik Açiklamasi 'Hepimizin Adlari Farkli Olabilir Ama Hepimizin Soyadi Türkiye Cumhuriyeti'dir'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Sözcüsü Ömer Çelik, “Hepimizin adlari farkli olabilir ama hepimizin soyadi Türkiye Cumhuriyeti’dir” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik Açiklamasi 'Hepimizin Adlari Farkli Olabilir Ama Hepimizin Soyadi Türkiye Cumhuriyeti'dir'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti Ankara Gençlik Kollarinin düzenledigi “Ilk Oyum Erdogan’a” programina katildi.

Programa Mamak Belediye Baskani Murat Köse ve AK Parti Ankara Gençlik Kollari Baskani Efe Demirhan katildi.

Mamak Belediyesi Uyanik Kütüphanesi’nde düzenlenen programda konusan Çelik, "Türkiye yüzyilini insa ettigimiz bu dönemde 2023 seçimlerinde yüksek sesle kuskusuz hepimizin adlari farkli olabilir ama hepimizin soyadi Türkiye Cumhuriyeti’dir. Onun için Türkiye Cumhuriyeti gözbebegimizi bu kadar mücadele vererek bu kadar saldiridan koruyarak bugünlere getirdigimiz cumhuriyetimizi daha ileri ufuklara tasimak için. Daha büyük bir güç daha büyük bir enerji ortaya koymamiz lazim” seklinde konustu.

Togg fabrikasinin açilisinin cumhuriyet yüzyilinin sembollerinden oldugunun vurgusunu yapan Çelik, “IHA’lardan SIHA’lardan Togg fabrikasinin açilisina kadar son zamanlarda yapilan alt-yapi üst yapi çalismalarina kadar bütün bunlar bizim gücümüzü bir araya getirmemiz sayesinde oluyor Türkiye Yüzyili derken en önemlisi sudur siz artik ayaginiza takilan prangalarla siyasi suikastlarla önünüzü kapatan birtakim kumpaslarla ugrasmayacaksiniz siz üreteceksiniz çalisacaksiniz ülkenizin yelkenlerini dolduracaksiniz” diye konustu.

AK Partinin gücünü gençlerden aldigini belirten Çelik, "Osmanli Imparatorlugunun son zamanlarinda bize hasta adam diyorlardi, bunlarin isi bitti diyorlardi. Genç bir cumhuriyeti, zinde bir cumhuriyeti ilan ederek cevap verdik buradayiz ve burada kalmaya devam edecegiz. Milletimiz bu gücü vermese siz genç kardeslerimiz bu salonlarda bulusmasa bu güç ortaya çikmayacakti. Bu güç sizin büyüklerinizin gücüdür sizin gücünüzdür” ifadelerini kullandi.

Türkiye’nin önünün açik ve ferah oldugunu ve daha da ileri gidecegini dile getiren Çelik, Kemal Kiliçdaroglu ve diger siyasi partiler hakkinda, “Biz öyle bir liderle çalisiyoruz ki muhalefet liderlerinin hepsinin topla onlarin bir yillik çalismasi cumhurbaskanimizin bir günlük çalismasi. Biz diyoruz ki Mamak’ta simit ve çay var onlar diyor ki Amerika’da, Ingiltere’de hamburger var“ dedi.

Tahil sevkiyati konusunda ise Sözcü Çelik, ”Putin ve Erdogan’in telefon görüsmelerinin ardindan tekrar tahil sevkiyati baslatildi dünyadaki krizlerin muhataplari sunlari bilmeli Diplomasinin kilitlendigi çözümlerin bittigi yerde çözümün adresi Erdogan ve Türkiye’dir” ifadelerine yer verdi.

Diger siyasi hareketlerden en büyük farklarinin sadece iktidara giderken degil iktidarda iken de milletin sorunlarini dinlemeleri oldugunu söyleyen Çelik, “Biz dünyanin en büyük gençlik hareketlerinden biriyiz” dedi.

Çelik, konusmasi ve soru cevap etkinligi sonrasinda konservatuar okuyan gençlerin seslendirdigi "Mihriban" türküsünü dinledi. Programdan sonra Çelik’e Gençlerbirligi formasi ve çesitli hediyeler takdim edildi. Çelik ise programa katilan gençlere ve çocuklara hediye ve yemek dagitti.

Kaynak: İHA