Adana Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuari Açildi

Beauty Çukurova Expo 4. Adana Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuari açildi.

Adana Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuari Açildi
Adana Uluslararasi Fuar ve Kongre Merkezinde gerçeklestirilen fuarin açilis töreninde konusan Vali Dr. Süleyman Elban, Adana’da her seyin çok kaliteli ve güzel üretildigini ifade ederek, “Çünkü Adana insani güzeldir, güzelden anlar; kalitelidir, kaliteden anlar ve bonkördür; ufak tefek seylere tamah edip de bir seylerden kisarak kalitesiz bir ürün imal etmez. Dolayisiyla biraz sonra fuarda gezdigimizde de Adana’da üretilen ürünlerin kalitesinin bu alanda dünyada bu isi yillardir yapan firmalardan hiç de geri olmadigini hatta onlardan çok daha kaliteli oldugunu göreceksiniz” dedi.

Adana’nin gerçekten fuarlar sehri olmaya basladigini söyleyen Vali Elban, “Sehrimizin cazibesi iyice artmaya basladi.

Güzellik fuarimiz da Adana’miza gerçekten yakisti. Seneye fuarimizin daha da büyüyecegini tahmin ediyorum. Diger fuarlarla birlikte insallah Adana, gerek ülkemiz gerekse dünyada çok daha anilacaktir diye düsünüyorum ve bu fuarin hem buraya katilan sektör temsilcilerine hem de buradan ürün almayi düsünenlere hayirli ve bereketli olmasini diliyorum” diye konustu.

Konusmasinin ardindan protokol üyeleriyle fuarin açilis kurdelesini kesen Vali Elban, daha sonra fuarda bulunan stantlari gezerek firmalarin yetkililerinden ürünler hakkinda bilgiler aldi.

Konusunda uzman yerli ve yabanci doktorlari, kozmetik ve renkli makyaj uzmanlari, estetik ve güzellik uzmanlari gibi güzellik ve bakim profesyonellerinin katilimiyla dünyadaki son güzellik trendlerini, en yeni ürün, yöntem ve ekipmanlari bir araya getiren fuar 20 Kasim’da sona erecek.
Kaynak: İHA