Safranbolu'da Belediye Ekipleri Kis Hazirliklarini Tamamladi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kisin etkili olabilecek kar yagisina karsi ekiplerin hazirliklarinin tamamlandigi bildirildi.

Safranbolu'da Belediye Ekipleri Kis Hazirliklarini Tamamladi
Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, ekiplerin 24 saat is basinda olduklarini belirterek, “Ekiplerimiz her zaman oldugu gibi görevlerinin basinda. Günlük hayatin normal seyrinde devam etmesi için gereken tüm çalismalari yapacagiz. Bunun için 3 vardiya çalisacak olan personelimiz ile birlikte, 4 beko loder, 2 greyder, 2 loder, 2 tuz serici kamyon, 12 tuzlama ekibi ve 1600 ton tuzlu malzeme hazir beklemekte. Mevsim sartlari itibari ile bazi mahallelere araç giris çikislarinin, minibüs ve otobüs güzergahlarinin, ana arterlerin tamamini islek durumda tutmak için ekiplerimiz her zaman oldugu gibi görevlerinin basinda olacaklar. Kis sartlari nedeni ile olusabilecek her hangi bir olumsuzluk karsisinda vatandaslarimiz Halk Masasindan 153 nolu ücretsiz hattimizdan bizlere 24 saat ulasabilirler” dedi.

Kis ayinin da Safranbolu’ya ayri bir güzellik kattigini ve Safranbolu halkinin her zaman oldugu gibi hizmetlerden en iyi sekilde yararlanmaya devam edecegini aktaran Köse, “Her mevsimin bir güzelligi oldugu gibi yine her mevsimin bir zorlugu da olacaktir. Bu nedenle vatandaslarimizin hayatlarini normal seyrinde idame ettirilebilmesi adina çalismalarda aksakliga müsaade etmeden hizmete devam edecegiz. Bu vesile ile tüm Safranbolulu hemserilerimin kazasiz, belasiz bir kis ayi geçirmelerini diliyorum “ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA