Porto Riko Açiklarindaki Gemide Çikan Çatismada ABD'li 3 Federal Ajan Yaralandi

ABD Gümrük ve Sinir Devriyesi (CPB) tarafindan yapilan açiklamada, Porto Riko açiklarinda uyusturucu tasidigindan süphelenilen gemide çikan çatismada 3 federal ajanin yaralandigi aktarildi.

ABD’ye bagli özerk bölge olan Porto Riko’da federal ajanlar ile uyusturucu kaçakçisi oldugundan süphelenilen kisiler arasinda çatisma çikti. ABD Gümrük ve Sinir Devriyesi (CPB) tarafindan yapilan açiklamada, Porto Riko açiklarinda uyusturucu tasidigindan süphelenilen gemiyi teftis eden federal ajanlar ile uyusturucu kaçakçisi olduguna inanilan süpheliler arasinda çikan çatismada 3 federal ajanin yaralandigi aktarildi.

Açiklamada, söz konusu geminin yerel saatle 08.45’te Cabo Rojo kentinin yaklasik 23 kilometre açiginda durduruldugunu ifade edilerek, gemide bulunan 2 kisinin de çikan çatismada yaralandigi ve 2 kisinin de gözaltina alindigi aktarildi. Gemide uyusturucu madde bulunup bulunmadigi konusunda detay verilmedi.

Öte yandan Porto Riko polisi dün, Isabela kentinde plajda terk edilmis 6 metrelik bir teknenin altinda 38 kilogram kokain ve bir adamin cesedini bulmustu.
Kaynak: İHA