Araçlardan Müzik Sistemi Çaldi, Kahvehanede Okey Oynarken Yakalandi

Konya’da park halindeki araçlardan müzik sistemi çalan sahis polis ekipleri tarafindan kahvehanede okey oynarken yakalandi.

Araçlardan Müzik Sistemi Çaldi, Kahvehanede Okey Oynarken Yakalandi
Olay, 4 Kasim Cuma günü aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Ankara Caddesi ve Karatay ilçesi Sultan Mesud Mahallesindeki araçlarin müzik sisteminin çalindigi ihbari üzerine Asayis Sube Müdürlügü Oto Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri çalisma baslatti. Yapilan teknik ve fiziki çalismanin ardindan polis ekipleri 2 araçtan müzik sistemi çalan sahsin daha önceden de ’hirsizlik, kasten yaralama ve tehdit gibi suçlardan 10 adet kaydi S.E., oldugu belirlendi. Polis ekipleri, süphelinin sürekli gittigi kahvehaneden oldugunu tespit edince baskin düzenlendi.

Hirsizlik süphelisi S.E.’yi kahvehanede okey oynarken yakalandi. Süpheli tarafindan çalinan malzemeler ise araç sahiplerine teslim edilirken, gözaltina alinan S.E. emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adliyede çikartildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA