Zeytin Toplayan Köylü Kadinlar Tarlada Böyle Saygi Durusuna Durdu

Bursa’da saat 09.05’te hayat durdu. Vatandaslar araçlarindan inip saygi durusunda bulundu. Iznik ilçesinde de zeytin toplayan köylü kadinlar da agaçlarin üzerinden inip saygi durusunda bulundu.

Zeytin Toplayan Köylü Kadinlar Tarlada Böyle Saygi Durusuna Durdu
Bursa’da vatandaslar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatinin 84. yili dolayisiyla saat 09.05’te Atatürk heykelinin önü basta olmak üzere sehrin her noktasinda anma gerçeklestirdi. Sirenlerin çalmasiyla birlikte vatandaslar araçlarindan inerek saygi durusunda bulundu. Atatürk heykelinin önünde Istiklal Marsi okunmasi ve çelenk koyulmasinin ardindan tören sona erdi.

Okuluna giderken 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda sirenlerin çalmasiyla saygi durusunda bulunan bir kizin güvercinlerle ayni karedeki fotografi da dikkat çekti

Öte yandan Iznik ilçesinde de zeytin toplayan köylü kadinlar da agaçlardan inerek saygi durusunda bulundu. Görevlilerin "dikkat" uyarisi ve sirenlerin çalmasiyla zeytin agaçlarindan inen köylü kadinlar tarlada saygi durusunda bulundu. Vatandaslar tüm sehit ve gazileri anip fatiha okudular.
Kaynak: İHA