Baskan Ellibes Açiklamasi 'Esnafa Verilen Her Destek, Dolayli Yoldan Toplumun Tamamini Etkiliyor'

Hazine ve Maliye Bakanligi tarafindan açiklanan yeni destek paketine iliskin açiklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, "Is yeri edindirme, tasit edindirme, genç girisimci ve isletme olmak üzere her bir baslik için 1,5 milyon TL’lik kredi paketleri açiklandi. Esnafimiza yapilan bu destekler ekonomiyi canli tutarak, toplumun her kesimine dolayli yoldan katki sagliyor" dedi.

Baskan Ellibes Açiklamasi 'Esnafa Verilen Her Destek, Dolayli Yoldan Toplumun Tamamini Etkiliyor'
AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, her hafta farkli ilçelerde teskilat programlarina katilarak, üyeleri evinde ziyaret ediyor. Bu çerçevede Basiskele’de temaslarda bulunan Ellibes, Ilçe Danisma Meclisi öncesinde Belediye Baskani Yasin Özlü, Basiskele Ilçe Baskani Mustafa Koral ve yöneticilerle birlikte Çelik, Ustaoglu ve Özder ailelerinin evlerine konuk oldu.

"Milletini yalniz birakmayan liderimiz ve hükümetimiz var"

20 yilda yapilan eser ve hizmetlerin halka anlatilmasinda teskilatlarin rolünün önemli oldugunu belirten Ellibes, "Dünyada pandemi ve savas gibi kontrol disi gelisen olagan üstü olaylar karsisinda bile dimdik duran, milletini yalniz birakmayan liderimiz ve hükümetimiz var. Asgari ücretteki iyilestirmelerle çalisani, hibe desteklerle üreticiyi, sosyal yardimlarla ihtiyaç sahiplerini düsünen bir anlayisla yolumuza devam ediyoruz" dedi.



"Bu destegin esnafimiza yeni bir can suyu olacagina inaniyoruz"

Hazine ve Maliye Bakanligi tarafindan açiklanan son destekler hakkinda da bilgi veren Ellibes, "Çarklar döndükçe, muhalefetin cani sikiliyor çünkü istedikleri samimi anlamda ülkenin gelismesi, ilerlemesi degil; kriz ve kaos çiksin da Cumhurbaskanimiz gitsin istiyorlar. Ama çok sükür her türlü zorlugun ve engelin üstesinden geliyoruz. Bugün esnafa verilen destek kalemlerinden en önemlisini hayata geçirmis durumdayiz. Hazine ve Maliye Bakanligi destekli, yüzde 7,5 faiz orani ve 120 ay vadeyle, isteyene aylik, isteyene 3 aylik ödeme takvimine göre 1,5 milyon TL’ye kadar is yeri edindirme, genç girisimci, tasit edindirme ve isletme kredileri açiklandi. Bu destegin esnafimiza yeni bir can suyu olacagina inaniyoruz. Atilan adimlar yalnizca para dagitmak degil, ekonomiyi canli tutmak, üretimi artirmak, çarklari döndürmek üzerine hesaplaniyor. Bu nedenle dolayli yoldan herkese faydasi oluyor. Hayirli olsun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA