Mentese'de 14 Farkli Bransta Spor Ve Dans Kursu

Mentese Belediyesi tarafindan her yil ücretsiz olarak çocuk ve yetiskin olmak üzere iki dalda verilecek olan kis dönemi kurslarina kayitlar basladi. Kurs basvurulari, 15 Ekim 2022 Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Mentese'de 14 Farkli Bransta Spor Ve Dans Kursu
Mentese Belediyesi tarafindan düzenlenen ve alaninda uzman egitmenler tarafindan verilecek kurslar 17 Ekim 2022 Pazartesi günü baslayacak. Zihni Derin Is Merkezi, Konakalti Iskender Alper Kültür Merkezi, Ali Fuat Özge Spor Tesisi, Orgeneral Mustafa Muglali Is Hani ve Mentese Belediyesi’ne bagli Kötekli Gençlik Merkezi’nde verilecek kurslara katilimin her dönem arttigini ifade eden Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, “Kurslara katilan vatandaslarimiz hem egitim aliyor becerilerini gelistiriyor, hem de kurs ortaminda yeni dostluklar kurarak sosyallesiyorlar. Belediye olarak asli görevlerimizin yani sira halkimizin her kesimine hitap eden kurslar, etkinlikler ve projeler hayata geçirmeye devam edecegiz” dedi.

Karate, Zumba, Jimnastik, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Yoga, Pilates, Tango, Latin Danslari, Satranç, Voleybol, Öz Savunma, Hip hop ve Break Dans olmak üzere toplam 14 farkli bransta verilecek kis kurslarina katilmak isteyen vatandaslar; Mentese Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’ne bireysel basvuru yapabilecekleri gibi 0252 214 48 80 (6321) numarali telefondan veya www.mentese.bel.tr adresinden detayli bilgi alabilecekler.
Kaynak: İHA