Büyüksehirin Büyük Projeleri Cumhurbaskani Erdogan Tarafindan Açilacak

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Trabzon Büyüksehir Belediyesi tarafindan hayata geçirilen projelerin açilisini yapmak üzere 30 Ocak Pazar günü Trabzon’a geliyor. Cumhurbaskani Erdogan, Büyüksehir Belediyesi tarafindan Trabzon’a kazandirilan yaklasik 600 milyon lira degerindeki 207 projenin açilisini gerçeklestirecek.

Büyüksehirin Büyük Projeleri Cumhurbaskani Erdogan Tarafindan Açilacak
Trabzon Büyüksehir Belediyesi tarafindan hayata geçirilen çok sayida önemli proje, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiliyor. Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gelecek olan Cumhurbaskani Erdogan, 30 Ocak Pazar günü saat 14.00’te 15 Temmuz Sehitler ve Hürriyet Parki’nda düzenlenen toplu açilis törenine katilacak.

Cumhurbaskani Erdogan, Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu tarafindan hayata geçirilen Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Seçim Merkezi, Tam Otomatik Katli Otopark, Yalincak Sahil Düzenleme Projesi, Millet Bahçesi Kaykay ve Buz Pateni Pisti, Çocuk Trafik Egitim Merkezi ve 18 ilçedeki 42 TISKI yatirimi basta olmak üzere yaklasik 600 milyon lira degerinde 207 projenin açilisini yapacak.

Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, Cumhurbaskani Erdogan’in Trabzon’a gelecek olmasinin heyecanini yasadiklarini belirterek, “Trabzon’un ihtiyaci olan projeleri birbiri ardina hayata geçiriyorsak Sayin Cumhurbaskanimizin bize verdigi destek sayesindedir. Sag olsun Trabzon’a hizmet noktasinda destegini yakindan hissediyoruz. Yaklasik iki yildir içerisinde oldugumuz pandemi sartlarina ragmen yatirimlarimiz sorunsuz sekilde devam etmektedir. Büyüksehir Belediyemizin büyük küçük birçok yatirimi ayni anda yükseliyor. Zaman zaman sikinti yasasak da duran ya da erteledigimiz bir yatirimimiz bulunmamaktadir. Yaklasik 600 milyon lira degerindeki 207 projemizin Sayin Cumhurbaskanimiz tarafindan açilacak olmasi, bizlere ayri mutluluk vermektedir. Daha yasanilabilir bir Trabzon için yürüttügümüz çalismalarda her zaman yanimizda olan Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a yürekten tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA