Ordu'ya Hastane Gibi Saglik Ocagi

Ordu’nun Ünye ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hastane büyüklügü kadar kurulacak saglik ocagi yakin zamanda vatandaslarin hizmetine sunulacak.

Ordu'ya Hastane Gibi Saglik Ocagi
Ordu’nun en büyük saglik ocaklarindan birisi olma özelligi tasiyan ’Fevzi Çakmak Saglik Ocagi’ yapiminin tamamlanmasinin ardindan 6 doktoru, 112 istasyonu hizmetiyle hastane konforu tarzindan hizmet vermeye baslayacak.

“Hastane gibi saglik merkezimiz olacak”

En büyük saglik ocaginin açilacagi merkezin hastane büyüklügünde olacagini söyleyen Ünye Muhtarlar Dernegi Baskani Hasan Çaliskan, “Daha önceki aile saglik merkezimiz eski bir belediye binasinda mevcut olup kiralanmis biçimde faaliyet gösteriyordu. Ancak gelinen noktada 5 tane doktoru olan hatta 6’nci doktor da büyük ihtimalle olacak bir aile saglik merkezi haline geldi. Binanin ikinci katinda 112 Istasyonu bulunmaktadir. Üçüncü kata ise verem savas dispanseri tasinacaktir. Burasi mahallemiz için sadece bir aile saglik merkezi degil hastane gibi olmustur. 400 metrekarelik güzel bir bina mahallemize kazandirildi. Emegi geçen herkese tesekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kaynak: İHA