Ögretmen Baskan'dan Ögrencilere Karne Sürprizi

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz’dan, zorlu bir egitim ögretim döneminin ilk yarisini geride birakacak ögrencilere ara tatil dönemi için sürpriz bir hediye geldi. Okullarini takdir ve tesekkür belgesiyle tamamlayan ögrenciler, belediyeye ait yüzme havuzlarinda tatil süresince ücretsiz olarak düzenlenecek yüzme kursuna katilabilecek.

Ögretmen Baskan'dan Ögrencilere Karne Sürprizi
Ögretmen olan Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, zorlu bir egitim ögretim sürecinin ardindan ara tatile girecek ögrencilere sürpriz yapti. Belediye bu kapsamda, okullarini takdir ve tesekkür belgesi alarak tamamlayan ögrencilere havuz keyfi yaptiracak. 9-14 yas arasindaki basarili ögrenciler, belediyeye ait havuzda tatil süresince ücretsiz olarak düzenlenecek yüzme kurslarindan yararlanabilecek. Ögrenciler böylece hem havuz keyfi yaparken hem de yüzme ögrenecek. Yüzme kurslarina katilmak isteyen ögrenciler, 0312 814 73 05 numarali telefondan bilgi alabilecek.

Hem eglenecek hem ögrenecekler

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, ülkemizin ve gelecegimizin teminati olan yavrularimizin her zaman yaninda olduklarini belirterek, “Yarinlarimiz olan yavrularimiz için ne yapsak azdir. Onlarin daha kaliteli bir egitim almasi için tüm imkânlarimizi seferber ediyoruz. Bu kapsamda onlara hem bir karne hediyesi vermek, hem de ara tatil dönemini yüzme ögrenerek kaliteli sekilde degerlendirmeleri için böyle bir sürpriz hazirladik. Tüm çocuklarimizi egitim dönemi boyunca harcadiklari çaba için kutluyor, iyi ve eglenceli bir ara tatil diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA