Kiyafeti Begendi, Mankeniyle Beraber Çaldi

Zeytinburnu’nda cadde üzerinde yürüyen bir kisi, dükkanin önünde bulunan kiyafetleri begenince giydirilen manken ile birlikte çaldi. O anlar ise çevrede bulunan güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Olay, geçtigimiz günlerde Zeytinburnu 58. Bulvar Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerine yürüyen ve henüz kimligi belirlenemeyen bir kisi giyim magazasinin önünde bulunan mankenin üzerindeki kiyafetleri begendi. Dükkani biraz geçtikten sonra tekrar geri dönen sahis manken ile birlikte kiyafetleri çalip hizla olay yerinden uzaklasti. Durumu fark eden dükkan sahibi polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri mankeni ve giysileri çalan kisiyi tespit etmek için civarda bulunan güvenlik kamerasini aldi.

O anlar kamerada

Güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde, kimligi belirsiz bir kisi cadde üzerinde yürürken dükkan önünde bulunan kiyafeti gözüne kestiriyor. Daha sonra dükkanin önüne tekrar gelen sahis kiyafetleri mankenden ayirmadan manken ile beraber alip olay yerinden hizla uzaklasiyor. Polis kiyafetleri ve mankeni çalan kisiyi yakalamak için genis çapli inceleme baslatti.
Kaynak: İHA