Kamyonet Dogalgaz Kutusuna Çarpti, Kahvedekiler Korkuyla Disari Çikti

Fatih’te bir kisi kamyonetini park etmeye çalisirken dogalgaz kutusuna çarpip kaçti. O esnada kahvede oturan vatandaslar kutudan çikan ses sonucu korkup kendilerini disari atarken o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Kamyonet Dogalgaz Kutusuna Çarpti, Kahvedekiler Korkuyla Disari Çikti
Olay, saat 20.30 siralarinda Fatih Kocamustafapasa Ayik Firin Sokak’ta yasandi. Edinilen bilgiye göre, kamyonetini park etmeye çalisan bir kisi geri geri gelirken sokakta bulunan bir binanin dogalgaz kutusuna çarpip kaçti. Çarpma sonucu kutudan çikan ses mahallelide panige neden oldu. O esnada kahvede oturan vatandaslar sesin etkisiyle kaçisirken apartman sakinleri itfaiye polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri civarda güvenlik önlemi alirken itfaiye ve dogalgaz ekipleri de çalisma baslatti. Ekipler sokaktaki dogalgazi keserek, kamyonetin çarptigi kutuyu onardi. Polis ekipleri kaçan kamyonet sürücüsünü yakalamak için çalisma baslatti.

Öte yandan, kamyonetin dogalgaz kutusuna çarparak kaçtigi ve kahvede bulunanlarin sokaga çiktigi o anlar güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA