ABD Baskani Biden'a Covid-19'A Karsi 3'Üncü Doz Asi Uygulanacak
Beyaz Saray, ABD Baskani Joe Biden’in bugün ilerleyen saatlerde Covid-19’a karsi 3’üncü doz asisini yaptiracagini açikladi.

Biden, geçtigimiz günlerde yaptigi konusmada ABD’de ocak ve mart aylari arasinda Covid-19’a karsi Pfizer/BioNTech asisi olan ABD’lilerin 65 yas ve üzerindeyse, tibbi bir durumlari varsa veya ön saflarda çalisiyorlarsa Covid-19 asilarinin güçlendirici dozunu yaptirmalari gerektigini belirtmisti.
Pfizer’in Covid-19 güçlendirici asi dozunu olmaya hak kazanan ABD’lileri "simdi" 3. doz asi yapmaya çagiran Biden, yakin zamanda kendisinin de Covid-19’a karsi güçlendirici asi dozu yaptiracagini duyurarak, "Güçlendirici asi dozunu yaptiracagim. 65 yasinin üzerinde oldugumu kabul etmek zor ama güçlendirici asi dozunu yaptiracagim" ifadelerini kullanmisti.
