FIM Uluslararasi Motosiklet Turu Tamamlandi

Uluslararasi Motosiklet Federasyonunca (FIM) bu yil Izmir ve Aydin illerini kapsayan rotada düzenlenen FIM Uluslararasi Motosiklet Turu, düzenlenen gala gecesiyle son buldu.

Etkinlikte konusan, FIM Kültür ve Tur Komisyonu üyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Baskani Bekir Yunus Uçar, Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak bu organizasyonu gerçeklestirmenin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Organizasyonu gerçeklestiren herkese tesekkür eden FIM Touring Komisyonu Baskani Nuro Leipete, "Bu fantastik bölgede geçmisten gelen dünya miraslarini essiz bir sekilde korudugunuz için hepinize çok tesekkür ediyorum. Gelecek nesiller buralari tekrar tekrar ziyaret edecekler. Organizasyon boyunca bize yaptigi katkilardan dolayi Türkiye Motosiklet Federasyonu Baskani Bekir Yunus Uçar'a çok tesekkür ediyorum." dedi.

Salgin nedeniyle geçen sene etkinliklerin yüzde 45’inin iptal edilmek zorunda kalindigini belirten Leipete, "Güvenli bir sekilde gerçeklestirdigimiz etkinlik Türkiye’de oldu. Uluslararasi düzeyde gerçeklesen Mototour of Nations sadece bu sene Türkiye’de gerçeklesti. Dünya Motosiklet Baskani benim buraya motosikletle geldigimi ögrendigi zaman Türkiye Motosiklet Federasyonu Baskani Bekir Yunus Uçar’a plaket gönderdi." seklinde konustu.

Yapilan konusmalarin ardindan sahne alan sanatçi Fedon, Türkiye, Ispanya, Portekiz, Çekya, Belçika, Hollanda, Italya, Isviçre, Hirvatistan, Yunanistan, Ürdün, Irak ve Filistin’den gelen yüz katilimciya konser verdi.

Etkinlikte Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, meclis üyeleri ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Baskani Bekir Yunus Uçar, en genç ile yasli katilimci, en uzaktan gelen katilimci ve en çok kilometre yapan katilimciya plaket verdi.

Kaynak: AA