Katliam Gibi Kazada Ölen Çift Izmir'de Son Yolculuguna Ugurlandi

Balikesir’de sehirler arasi yolcu otobüsünün sarampole yuvarlanmasi neticesinde meydana gelen kazada yasamini yitiren Feruz ve Kamuran Demir çifti, Izmir’in Dikili ilçesinde gözyaslari arasinda son yolculuguna ugurlandi.

Katliam Gibi Kazada Ölen Çift Izmir'de Son Yolculuguna Ugurlandi
Balikesir OSB Çevre Yolu’nda seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün yoldan çikarak takla atmasi neticesinde dün meydana gelen trafik kazasinda, hayatini kaybeden 15 kisi arasinda bulunan yolculardan Feruz ve Kamuran Demir çiftinin cenazesi memleketi Izmir’in Dikili ilçesine getirildi.

Çiftin cenazeleri Gazipasa Mahallesi’ndeki evinin önüne getirilerek, yakinlari ve komsularindan helallik alindi. Feruz ve Kamuran Demir için Hasan Sentürk Camii’nde ikindi namazinin ardindan cenaze namazi kilindi. Cenaze namazinin ardindan Sehir Kabristanligina getirilen çiftin cenazesi burada gözyaslari içerisinde defnedildi.

Öte yandan, özel bir bankadan emekli olan Feruz Demir ile Milli Egitim Müdürlügü’nden emekli olan Kamuran Demir çiftinin 1,5 yil önce Dikili’den ev aldigi belirtildi.
Kaynak: İHA