Aldigi Sivi Madde Sonrasi Fenalasan Sahis Hastanede Öldü

Malatya’da sivi bir madde altiktan sonra fenalastigi ileri sürülen sahis, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Ölümü süpheli bulunan sahsin cenazesi adli tip kurumuna kaldirilirken, olayla ilgili inceleme baslatildi.

Aldigi Sivi Madde Sonrasi Fenalasan Sahis Hastanede Öldü
Olay, Battalgazi ilçesine bagli Orduzu Mahallesi Taspinar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Göletalti Sokak’ta bulunan 3 katli müstakil bir evde yalniz yasayan 43 yasindaki Celal Kavak, sabah saatlerinde fenalasti. Kavak’in fenalastigini gören komsulari, sahsi bölgede bulunan bir saglik kurulusuna götürürken, Kavak buradaki tedavisinin ardindan evine döndü.

Bir süre sonra tekrar fenalasan Kavak evinin önünde yere yigilirken, bölgede geçen komsusunun durumu fark etmesinin ardindan olay yerine çagrilan saglik ekipleri tarafindan Turgut Özal Tip Merkezi’ne kaldirildi. Bilinci kapali bir sekilde hastaneye kaldirilan sahis, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Doktorlar tarafindan ölümü süpheli bulunan Celal Kavak’in cenazesi adli tip kurumuna kaldirilirken, polis ekipleri sahsin ikametinde inceleme yapti.

Celal Kavak’in evinde yapilan incelemelerde kolonya agirlikli sivi maddelerden olusan bir karisim bulundu. Sahsin bu karisimdan aldiktan sonra fenalastigi degerlendirilirken, olayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA