(ÖZEL) Meyve Sebze Yüklü Kamyonet Devrildi, Karayolu Manav Tezgahina Döndü

Antalya’nin Manavgat ilçesinde ayni yönde seyir halinde olan iki kamyonet çarpisti. Kazada 1 kisi yaralanirken, devrilen kamyonette bulunan ve etrafa saçilan sebze ve meyveler D-400 karayolunun manav tezgahina dönmesine neden oldu.

(ÖZEL) Meyve Sebze Yüklü Kamyonet Devrildi, Karayolu Manav Tezgahina Döndü
Kaza; Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya istikametinden Manavgat istikametine gitmekte olan Hilmi Örkmen’in kullandigi 07 APE 322 plakali kamyonete, ayni istikamette seyir halindeki Serdar Barkin’in kullandigi 07 EJT 83 plakali kamyonetin arkadan çarpti. Manavgat Akseki Köprülü Kavsagi’ni 100 metre geçtikten sonra meydana gelen kazada, devrilen kamyonun camindan yola firlayan ve kamyonette yolcu olarak bulunan Suriye uyruklu Abdulkerim El Resit yaralandi. Abdulkerim El Resit, 112 saglik ekibi tarafindan olay yerinde yapilan müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Meyve ve sebzeler karayoluna saçildi

Devrilen kamyonetin Konakli’dan Side’de bulunan bir otele sebze-meyve getirdigi bildirildi.

Kazanin siddetiyle çelik bariyerleri parçalayarak refüje devrilen kamyonette bulunan sebze ve meyveler D-400 karayoluna saçildi. Kazanin ardindan bir süre araç trafigine kapanan Alanya-Manavgat karayolunun Manavgat istikametinde, jandarma ve trafik ekiplerinin önlem almasinin ardindan kontrollü olarak trafik akisi saglanirken, araçlarin kaldirilmasinin ardindan trafik akisi normale döndü.

Kazanin ardindan ortaliga saçilan sebze-meyvelerin saglamlari toplanip kasalara yerlestirildikten sonra, olay yerine çagrilan bir baska kamyonete aktarilarak götürüldü.
Kaynak: İHA