Kapi Açilmayinca Özel Harekat Sevk Edildi Açiklamasi Elinde Kola Sisesi Ve Yiyecekler Ile Çikti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde, akil sagliklari yerinde olmadigi ileri sürülen anne ve 2 oglunun yasadigi evden silah sesleri geldigi ihbari üzerine adrese polisler sevk edildi. Aile, polislere kapiyi açmayinca adrese özel harekat polisleri intikal etti. Koçbasi ile kapinin kirilmasi sonucu evden çikarilan aile bireylerinden annenin elinde kola sisesi ve yiyecekler ile çikmasi dikkatlerden kaçmadi.

Kapi Açilmayinca Özel Harekat Sevk Edildi Açiklamasi Elinde Kola Sisesi Ve Yiyecekler Ile Çikti
Olay, saat 19.45 siralarinda Bahçelievler Mahallesi 506 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, evden silah sesi geldigini ileri süren vatandaslar durumu polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, dairenin kapisini defalarca çalmasina ragmen içerideki sahislar polislere evin kapisini açmadi. Bunun üzerine çevrede genis güvenlik önlemleri alan ekipler, adrese özel harekat polislerinin gelmesini istediler.

Elinde kola sisesi ile çikti

Yaklasik 2 saat süren ikna çabalari sonuç vermeyince adrese intikal eden özel harekat polisleri kapiyi koçbasi ile kirarak içeriye girdiler. Meral A. (63) ile birlikte yasadigi ogullari Çagri A. (30) ve Taner A. (34) ekipler tarafindan daireden çikarilarak gözaltina alindi. Meral A.’nin binadan çikarken kucaginda kola sisesi ve yiyeceklerin bulunmasi dikkatlerden kaçmazken, anne Meral A., “Sikayet edenler benim gibi olsun” diye merakli gözler ile kendilerini evlerinin balkonlarindan izleyen vatandaslara bagirdi. Polis merkezine götürülen anne ve ogullarinin ifadelerinin alinacagi ögrenildi.

Öte yandan, sahislarin evde bulunan mutfak tüpünü açtiklari da ileri sürülürken, adrese gelen Olay Yeri Inceleme (OYI) ekipleri evde incelemelerde bulundu. Karabaglar Ilçe Emniyet Müdürü Murat Oktay da olay yerine gelerek bizzat süreci yönetti.
Kaynak: İHA