Beyce Mahallesinde Zafer Bayraminda Anlamli Kutlama

Manisa’nin Soma ilçesine bagli Beyce Mahalle Muhtari ve halki tarafindan 30 Agustos Zafer Bayraminda Beyce Mahalle Meydanina yapilan Atatürk Büstünün açilisi gerçeklestirilirken, daga taslardan yapilan dev Türk Bayragi da tamamlandi.

Beyce Mahallesinde Zafer Bayraminda Anlamli Kutlama
30 Agustos Zafer Bayraminin cosku ile kutlandigi Soma’da Beyce Mahallesine Zafer Bayramina yakisir açilis gerçeklesti. Mahalle Meydaninda yapimi tamamlanan Atatürk Büstü’nün ve mahalle dagina parke taslardan çizilen dev Türk Bayraginin, Soma protokolü, mahalle muhtari ve mahalle halkinin katilimiyla Zafer Bayraminda açilisi gerçeklesti. Daglara taslarla çizilen 20 x 30 büyüklügündeki Türk Bayragi ve "Köylü milletin efendisidir." yazili Atatürk Büstü protokol üyeleri ve davetliler tarafindan sevinç ve begeniyle karsilandi.

Açilis töreninde açiklama yapan Belediye Baskani Ali Tulup, "30 Agustos Zafer Bayramini kutladigimiz 99. yilinda Beyce Mahallemizde daglara taslara kazinan sanli Türk Bayragimiz ile mahalle meydanina insaa edilen Atatürk Büstü çok yakisti. Mahalle muhtarimizi ve mahalle halkimizi, bayrak ve Atatürk sevgisinden dolayi tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: İHA