Dr. Faruk Özlü, Isyeri Yanan Esnafi Ziyaret Etti

Düzce’nin tatil beldesi olan Akçakoca Ilçesi’nde aksam saatlerinde baslayan ve güçlükle söndürülen yanginda kullanilmaz hale gelen kafe ve restaurantin sahiplerini ziyaret eden Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, esnaflara geçmis olsun dileklerini iletti.

Dr. Faruk Özlü, Isyeri Yanan Esnafi Ziyaret Etti
Aksam saatlerinde Düzce’nin Akçakoca Ilçesi Çinar Caddesi üzerinde bulunan kafe ve restaurantta meydana gelen yangin sonrasi Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, bölgeye gitti. Kafe restaurant sahipleriyle görüsen Dr. Faruk Özlü esnaflarini acisini paylastigini belirterek, yangin hakkinda bilgi aldi. Ardindan açiklama yapan Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü; “Akçakoca’da turizm isletmelerimizde meydana gelen yangin alanindayiz. Yanginda hasar gören isletmelerimizin sahiplerine, çalisanlarina, misafirlerimize ve Akçakoca’li hemsehrilerimize geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralarimizin en kisa zamanda sarilmasi için her zaman yanlarinda olacagiz” dedi.

Akçakoca’nin Çinar Caddesi üzerinde denize sifir olan ahsap kafede yangin çikmis, sonrasinda ise alevler kafenin yaninda bulunan restauranta siçramisti. Yanginda kafe ve restaurant tamamen yanarak kullanilmaz hale gelmisti.
Kaynak: İHA