Türk Güres Egitim Vakfi Adana Subesi Baskanligina Mustafa Dönmez Seçildi

Türk Güres Egitim Vakfi Adana Subesinin olagan genel kurulunda, 17 yildir baskanlik yapan Ilyas Karabulut, yönetime gönüllü olarak aday olmayacagini belirterek, Mustafa Dönmez ve ekibine basarilar diledi.

Türk Güres Egitim Vakfi Adana Subesi Baskanligina Mustafa Dönmez Seçildi
Türk Güres Egitim Vakfi Adana Subesi genel kurulunda divan baskanligina Kemal Sag, katipliklere de Hüseyin Basçi ve Murat Adigüzel seçildi. Eski Baskan Ilyas karabulut yaptigi açis konusmasinda daha önce 36 ilde kurulan Türk Güres Egitim Vakfi Adana Subelerinin birer birer kapatildigini, sadece Adana Subesinin ayakta kaldigini ifade ederek, ”Sube olarak geçmiste güres organizasyonlari yaptik. Özellikle Adana Büyüksehir Belediyesi eski Baskani Aytaç Durak döneminde çok güresler imza attik. Sayin Durak’a gürese verdigi desteklerden dolayi tesekkür ederim. Durak’tan sonra eski destekleri göremedik, daha çok yildiz ve genç güresçilere malzeme yardimlarinda bulunduk” dedi.

Divan Baskani Kemal Sag, bu konusmadan sonra üyeleri saygi durusunda bulundurdu. Istiklal Marsinin söylenmesinden sonra faaliyet ve denetim kurulu raporlari okundu. Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu Mustafa Dönmez’in ret oylarina karsilik oy çokluguyla kabul edildi.

Gündemin seçim maddesine geçildiginde ise eski Baskan Ilyas Karabulut, gönüllü olarak baskanliktan çekildigini açikladi.

Tek liste ile gidilen seçimde Türk Güres Egitim Vakfi Adana Sube Yönetim Kurulu; Mustafa Dönmez, Mevlüt Çatan, Hüseyin Basçi, Ali Gökdogan ve Mehmet Andirin’dan olustu.

Hasan Aydogdu, Recai Çankaya, Mehmet Atli, Oguz Küçük ve Turgut Ahmet Fakilar da yedek yönetim kurulu üyesi oldu.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine Kemal Sag, M.Tevfik Türkmen, Vahdi Yürekli, yedek üyeliklere ise Ali Kayakilçik, Faruk Yildirim ve Ahmet Nacar seçildi.

Seçimden sonra eski baskan Ilyas Karabulut, yeni baskan Mustafa Dönmez’in yanina giderek kutladi.
Kaynak: İHA