AK Parti Ankara Milletvekili Arslan, Polatli'da Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Ankara Milletvekili Ali Ihsan Arslan, Polatli ilçesinde ziyaretlerde bulundu, Polatli Gazeteciler Dernegi (POGADER) üyeleriyle bulustu.



Dernek ziyaretinde gazetecilere açiklamalarda bulunan Arslan, Cumhur Ittifaki olarak erken seçim öngörmediklerini, seçimlerin zamaninda yapilacagini, hem yerel hem genel seçimlerde ittifakin sürecegini ifade etti.

Afganistan'dan büyük çapli göç beklemediklerini, gelismeleri takip ettiklerini belirten Arslan, sunlari söyledi:

"Biz yanimizdaki atese duyarsiz kalan bir millet ve devlet degiliz. Ama bizim ülkemizin de istiap haddi var. Her ülkeden her göçmeni kabul etme gibi bir zorunlulugumuz yok. Afganistan'da idareyi ele alan Taliban yönetimi, 'Türkiye’yle iliskileri gelistirmek istiyoruz' diye açiklamalar yapti. Onlarin bu süreçte ne yapacagini görmemiz lazim. Yönetimi nasil kuracaklar, nasil davranacaklar. Yönetirken eski seyler devam mi edecek yoksa merkeze biraz daha yakin mi olacaklar. Herkesin hakkini hukukunu koruyacaklar mi, basta kadinlar olmak üzere. Öncelikle onlarin bu tavirlarini görmek lazim ondan sonra degerlendirilir diye düsünüyorum."

POGADER Baskani Tevfik Emre Efe ise salgin sürecinde tasarruf tedbirleriyle birlikte yerel basinin zor duruma düstügünü, çözüm üretilmesi gerektigini dile getirdi.

Arslan, dernek ziyaretinin ardindan sanayi sitesi esnafini ve sehir stadinda antrenman yapan sporculari ziyaret etti, partisinin ilçe teskilatiyla bir araya geldi.

Ziyaretlerde AK Parti Polatli Ilçe Baskani Aysel Demir de hazir bulundu.

Kaynak: AA