Rektör Namik Ak, Saglikli Yasam Için Üniversite Personeli Ile Yürüdü

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namik Ak, üniversite personeli ve yakinlari ile saglikli yasam için yürüyüs etkinliginde bir araya geldi.

Rektör Namik Ak, Saglikli Yasam Için Üniversite Personeli Ile Yürüdü
KMÜ Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi tarafindan düzenlenen ‘Saglikli Yasam Için Yürüyoruz’ etkinligi için Gökçe Çamligi yürüyüs alaninda toplanan KMÜ ailesi burada belirlenen 5 kilometrelik parkurda keyifli bir yürüyüs yapti. Yürüyüsün ardindan üniversite personeline kumanya dagitildi. ‘Saglikli Yasam Için Yürüyoruz’ programi, üniversite personelinin Rektör Namik Ak ile bir süre sohbet etmesinin ardindan sona erdi.

“Saglikli bir yasam için saglikli adimlar atin”

Rektör Namik Ak etkinlik sonunda bir degerlendirme yaparak, “Saglikli bir yasam için düzenli fiziksel hareketin yani sira yürüyüs yapmak da büyük bir önem tasiyor. Özellikle salgin döneminde evlerimizde oldugumuz süreçte çok fazla hareketsiz kaldik ve bunun olumsuz etkilerini hep birlikte yasadik. Salginin kontrol altina alinmasinin ardindan normal yasantimiza geri dönmeye basladigimiz bu yeni dönemde böylesine güzel bir etkinlikte bir araya gelmek hepimiz için çok önemli. Hareketsiz geçen salgin döneminin ardindan herkesi salgin tedbirlerini elden birakmadan saglikli yasam için harekete davet ediyorum. Doga ile iç içe yapilan bu saglikli yasam yürüyüsüne katilan personelimizi de kutluyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA