(Özel) Istanbul'da Korkunç Cinayet Açiklamasi Uzman Çavus, Nisanlisi Kadin Tarafindan Öldürüldü

Seyrantepe’de nisanlisiyla birlikte yasayan Sahil Güvenlik Komutanligi’nda görevli 26 yasindaki Topçu Uzman Çavus rütbesindeki Zeynel Yildirim, tartisma yasadigi evlilik hazirligindaki 30 yasindaki nisanlisi tarafindan beylik tabancasiyla 3 el ates edilerek öldürüldü. Cinayetin ardindan katil zanlisi kadin Kagithane polisi tarafindan gözaltina alinirken, tabancaya ise el konuldu. Sokakta yasanan hareketlilik ise güvenlik kameralarina yansidi.

(Özel) Istanbul'da Korkunç Cinayet Açiklamasi Uzman Çavus, Nisanlisi Kadin Tarafindan Öldürüldü
Olay, dün saat 19.30 siralarinda Kagithane Seyrantepe’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sahil Güvenlik Komutanligi’nda görevli Topçu Uzman Çavus rütbesindeki Zeynel Yildirim (26), bir süre önce nisanlisi Gizem E. (30) ile birlikte yasamaya basladi.

Evlilik hazirligi yapan çiftin arasinda zamanla siddetli geçimsizlik basladi.

Çiftin arasindaki tartismalar devam ederken aksam saatlerinde Yildirim ve nisanlisi E. yasadiklari evden çiktiklari esnada henüz bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye basladi.

Kavga esnasinda Gizem E., nisanlisi Yildirim’in beylik tabancasini alarak 4 el ates etti. Olayin ardindan Yildirim, vücudunun çesitli yerlerine isabet eden kursunlar nedeniyle agir sekilde yaralandi. Sesleri duyan çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Nisanlisini beylik tabancasiyla vurarak öldürdü

Kisa sürede olay yerine gelen Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Devriye Ekipler Amirligi görevlileri Gizem E.’yi etkisiz hale getirerek, olayda kullanilan tabancayi ise muhafaza altina aldi. Ihbar üzerine binaya gelen saglik ekipleri ise agir yarali Zeynel Yildirim’i yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Sariyer Hamidiye Etfal Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirarak tedavi altina aldi. Hemen ameliyata alinan Yildirim, yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Olayin ardindan gözaltina alinan Gizem E. ise hastanede saglik kontrolünden geçirilmesinin ardindan adli islemleri yapilmak üzere Çeliktepe Sehit Bestami Seker Polis Merkezi Amirligine teslim edildi.

Kagithane polisi katil zanlisi kadini gözaltina aldi

Binaya gelen Kagithane Asayis Büro Amirligi ile Olay Yeri Inceleme ve Kimlik Tespit Büro Amirligi ekipleri ise saldirinin yasandigi katta saatlerce inceleme yapti. Yapilan incelemelerin ardindan 3 adet kovan ve 1 adet mermi delil torbasina konularak incelenmek üzere emniyete götürüldü. Öte yandan sokakta yasanan hareketlilik ise güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, saglik ve polis ekipleri hizla olay yerine giris yapiyor. Araçlarindan inen ekipleri binanin içerisine giriyor. Olay nedeniyle sokakta bir süre hareketlilik yasaniyor.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA