Marmaris'te Yanan Alan Agaçlandirilip, Buraya Yanginda Hayatini Kaybeden Isçinin Adi Verilecek

Mugla'nin Marmaris ilçesinde, yanan ormanlik alan agaçlandirilacak ve buraya yangin söndürme çalismalari sirasinda hayatini kaybeden isçinin adi verilecek.



Yanginda yasamini yitiren orman isçisi Görkem Hasdemir'in ailesi, Marmaris'te Orman Isletme Müdürlügü, Beldibi Yangin Ekibi ve Marmaris Belediyesini ziyaret etti.

Orman Isletme Müdürü Sükrü Akin Ünler, sehitler için özel bir köse yapacaklarini, yanan alan agaçlandirildiktan sonra buraya sehidin adinin verilecegini söyledi.

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay da Hasdemir'in adinin yasatilmasi ve yanan alanin yeniden agaçlandirilmasi için belediye olarak üzerlerine düsen görevi yapmaya hazir olduklarini kaydetti.

Hasdemir'in babasi Savas Hasdemir, kiz kardesi Merve Ayhan ve yakinlari, evlatlarinin esyalarini almak için Marmaris'e geldiklerini, her kesimden taziye ziyaretleri yapildigini, acilarinin paylasildigini dile getirdi.

Marmaris'in Içmeler Mahallesi'nde 27 Haziran'da çikan yanginda rüzgarin yön degistirmesiyle alevlerin arasinda kalan orman isçisi Görkem Hasdemir yasamini yitirmis, yaklasik 25 hektar ormanlik alan yanmisti.???????

Bilirkisi incelemesi sonucu yanginin, enerji nakil hatlarindan çiktigi rapor edilerek dosya, Bassavciliga iletilmisti.

Kaynak: AA