Uçuruma Düsen Otomobil Sürücüsünü Polis Ve Saglikçilar Kan Ter Içinde Kurtardi

Denizli’de park halinde iken freninin bosalmasi sonucu 50 metrelik uçuruma düstü. Hurdaya dönen araçtan agir yarali olarak kurtarilan sürücüyü polis ve saglik ekipleri canlarini hiçe sayarak çikardi.

Uçuruma Düsen Otomobil Sürücüsünü Polis Ve Saglikçilar Kan Ter Içinde Kurtardi
Olay, Pamukkale ilçesi Karakurt Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; arkadasi Hayriye Y. ile ormanlik alana giden Mustafa Kodal’in park halindeki 07 VL 416 plakali aracinin hareket ettigini fark etti. Mustafa Kodal’in araçtan inmesini söyledigi ve ne oldugunu anlamadigini belirten Hayriye Y. sebebini sordugunda ise aracin freninin tutmadigi cevabini aldigini belirtti.

Hayriye Y.’nin araçta atlamasinin ardindan Mustafa Kodal araçla birlikte uçurumdan asagiya düstü. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Defalarca denemeye ragmen ulasmayan halati kendini sarkitarak ulastirdi

Bölgeye gelen saglik ekipleri zorlu arazide agir yarali olan Mustafa Kodal’in yanina giderek ilk müdahalede bulundu. Denemelere ragmen asagiya ulasmayan halati bir polis memuru kendini sarkitarak yarali vatandasin yanina ulastirdi. Halata baglanilan sürücüyü kurtarma anlari ise takdir topladi. Polis ve saglik ekipleri canlarini hiçe sayarak agir yarali Mustafa Kodal’i ambulansa ulastirdi. Adeta kan ter içinde kalan ekiplerin sevinci ise dikkatlerden kaçmadi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldirilirken durumunun agir oldugu ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA