Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Sicak Asfalt Çalismalari Tamamlandi

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Yavuz Sultan Selim Caddesi, Irsat Caddesi ve Mahmut Sami Efendi Caddelerinde gerçeklestirilen altyapi yenileme çalismalarinin ardindan sicak asfalt serimi tamamlandi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Sicak Asfalt Çalismalari Tamamlandi
Saglam bir altyapiya kavusturulduktan sonra parke tas yerine sicak asfalt serilen caddeler de yaya kaldirimlari da yenileniyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde altyapidan kaynakli su kesintilerine son vermek ve daha önce parke tasla kapli olan yollara sicak asfalt konforu getirmek için bir süre önce baslatilan altyapi ve üstyapi çalismalari büyük ölçüde tamamlandi. Su Kanalizasyon Isleri Müdürlügünün gerçeklestirdigi içme suyu hatti yenileme ve yagmur suyu hatti çalismalarinin ardindan Kayasehir’den Yeni TOKI Konutlarina kadar uzanan Yavuz Sultan Selim Caddesi, Irsat Caddesi ve Mahmut Sami Efendi Caddelerinde sicak asfalt serimi gerçeklestirildi.

Caddelerdeki yaya kaldirimlari da Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince yenilendi. Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan önümüzdeki günlerde agaçlandirma çalismalari yapilacak olan mahalle de gerçeklestirilen çalismalar vatandaslari da mutlu etti.

Daha önce parke tasla kapli yollari sicak asfalt konforuna kavusan mahalle sakinleri altyapi ve üstyapi çalismalarindan duyduklari memnuniyeti dile getirerek belediye yetkililerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA